Fotograf: © Reidar Jensen
 

Vi er deres vertsskap, og heter Olaug og Reidar Jensen. Vi bor like ved Villa Midnattsol på Nordværnes, som ligger i Rødøy kommune på Nord Helgeland. Vi har arbeidet som selvstendig og private næringsdrivende siden 1966. De forskjellige virksomheter vi har nå, er: Rutebileier, Sjåfør, Reisearrangør, Feriehuseier, D/S Ekspeditør på vårt privateide båtekspedisjons-kai, og vi har omlegging og salg av bil og traktordekk i eget verksted.

Vi eier gården Værnes Nordre, (gnr. 50/1) i Rødøy kommune. Eiendommen omfatter ca 2000 mål. Det er mye fine varierte naturområder, med fiskevann og turterreng i lett fjellterreng og vi har og i nærområdet ved fylkesveien, gode fiskevann med Røye og Ørret.

Vi er helt alminnelige personer, og folk sier at vi er lettomgjengelige og med godt humør. Vi prøver etter beste evne å gjøre våre kunder tilfredse med oppholdet. Så langt har vi stor søkning og mange faste gjester.

Naturen er vårt rekreasjonsområde, og vi vil gjerne gi andre del i det vi har å by på. Vi ordner med overnatting og bespisning, om dere ønsker å dra ut på opplevelsesreiser til en eller flere av Helgelandskystens vakre naturperler. Det er kort veg til Svartisen og vi kan tilby utflukter med hurtigbåtene, fergene eller gi dere turforslag til fots eller med sykkel i vår fantastiske natur.

Det er kun 100 m til vårt kaianlegg, som har flytebrygge med båtutleie, og hvor det er sløyeplass for "storfisken".

Det er lett å finne oss etter skilting ved kryss fra RV 17 til Villa Midnattsol. På kartblad, Melfjord i Rødøy, er Gps kordinatene: n66.6669493, e013.250759, og besøksadressen er Nyheim.

Hjertelig velkommen til oss

 


 
 

Ansvarlig utgiver: Svanereiser's Villa Midnattsol v/Reidar Jensen. Webhost: Dataolsen.com